Veilig pinbetalingen ontvangen met SumUp en Samsung

Ben je vaak onderweg of op locatie en wil je dan veilig en snel pinbetalingen in ontvangst kunnen nemen? Ga dan voor een mobiel pinapparaat van SumUp en een Samsung smartphone of tablet. Hier leggen we uit wat je allemaal kan met SumUp en de SumUp App. Ook lees je waarom SumUp het best samenwerkt met Samsung apparaten.

Hoe werkt SumUp?

Met een mobiel pinapparaat van SumUp ontvang je overal gemakkelijk pinbetalingen van klanten. Je hebt alleen het pinapparaat, je smartphone en de SumUp app nodig. Installeren duurt 5 minuten en een ingewikkeld contract is niet nodig. Je betaalt eenmalig voor je pinapparaat en daarna 1,90% transactiekosten per betaling. Klanten kunnen betalen met pinpassen en creditcards van VISA, Mastercard, Maestro en American Express. Snel contactloos betalen is ook mogelijk, zelfs met smartphones via Apple Pay en Google Pay.

SumUp Air Mobiel Pinapparaat

  • Accepteer pinbetalingen, waar je ook bent.
  • Veiliger dan contante betalingen,
  • Houd overzicht over je financiën met de SumUp app,

Veilig betalingen ontvangen

Veiligheid is één van de grootste pluspunten van SumUp. Je loopt na een geslaagde dag liever niet rond met grote hoeveelheden contant geld. Door zoveel mogelijk klanten te laten pinnen staat al het geld veilig op je rekening. SumUp zorgt ervoor dat het al betalingsverkeer veilig verloopt en dat de online diensten altijd goed werken. Mocht er toch iets misgaan, dan is de klantenservice van SumUp bereikbaar via mail en telefoon.

Waarom heb je een smartphone nodig?

Je SumUp pinapparaat werkt alleen in combinatie met de SumUp App, dus je hebt altijd een smartphone of tablet nodig. Je gebruikt de app niet alleen voor betalingen, maar ook voor je boekhouding. Je vindt er bijvoorbeeld bonnetjes en die deel je weer via bluetooth, mail of iCloud/Google Drive. Zo voorzie je je klanten eenvoudig van een betalingsbewijs en houd je zelf het overzicht. Ook krijg je in de app dagelijks en maandelijks een rapport van al je betalingen.

Samsung toestellen zijn snel en betrouwbaar

Je wil natuurlijk niet dat je smartphone vastloopt tijdens betalingen of dat klanten lang moeten wachten omdat je tablet erg traag is. Smartphones en tablets van Samsung zijn vlot en betrouwbaar. Je loopt dus nooit betalingen mis omdat je smartphone of tablet het niet doet. De SumUp App gebruik je ook voor je boekhouding en het delen van betalingsbewijzen. Daarom wil je een smartphone of tablet die soepel draait, zodat je snel door je betalingen heen kan scrollen zonder dat je apparaat vastloopt of hapert.

Samsung toestellen zijn veilig

Omdat het hier gaat om betalingen, is veiligheid van groot belang. Bij Samsung smartphones en tablets zit het goed met de veiligheid. Je gebruikt bijvoorbeeld de vingerafdrukscanner om veilig en snel in te loggen op je apparaat. Bovendien ontvangen Samsung apparaten minimaal 2 jaar software- en veiligheidsupdates. Daardoor blijft de software van je toestel up-to-date en krijg je oplossingen voor bekende veiligheidslekken. Smartphones uit de S-lijn en populaire toestellen uit de A serie ontvangen zelfs 3 jaar updates.

Extra veiligheid met Samsung Knox

Voor zakelijke klanten heeft Samsung extra beveiligingsopties via Samsung Knox. Zo houd je bijvoorbeeld werk en privé gescheiden via Knox Platform for Enterprise. Daarmee creëer je op je smartphone of tablet een aparte omgeving voor je zakelijke apps. Om daarbij te komen moet je apart inloggen met een code of vingerafdrukscanner. Zo zitten je zakelijke gegevens veilig achter slot en grendel, zelfs als iemand anders toegang krijgt tot je telefoon. Ook kan je niet per ongeluk gevoelige data delen vanuit je privé-omgeving.

Voordelen van Knox voor grotere bedrijven

Werk je bij een groter bedrijf waar meerdere mensen met een SumUp pinapparaat werken? Samsung Knox biedt ook veel voordelen voor grotere bedrijven. Zo kan de IT beheerder via Knox Manage eenvoudig smartphones en tablets op afstand beheren, vergrendelen en resetten. Via Knox Configure zorg je bijvoorbeeld dat de SumUp App al voorgeïnstalleerd staat op zakelijke toestellen. Software- en veiligheidsupdates rol je centraal uit via Knox E-FOTA. Daardoor weet je zeker dat al je werknemers met veilige, geüpdatete apps werken.

Extra zekerheid met een Samsung powerbank

De SumUp Air heeft een batterij die ongeveer 500 transacties meegaat. Ben je constant onderweg en wil je zeker weten dat je nooit met een lege batterij komt te zitten? Neem dan een Samsung powerbank mee voor wat extra energie. Ga voor een powerbank van minimaal 10.000 mAh en 2 usb poorten. Daarmee laad je tegelijkertijd je Samsung smartphone/tablet en SumUp apparaat op.

Samsung Powerbank met snelladen

  • Laad je smartphone en SumUp pinapparaat minimaal 1 keer helemaal op.
  • Dankzij de 2 usb poorten laad je 2 apparaten tegelijk op.
  • Je Samsung is extra snel opgeladen dankzij Samsung Fast Charge.
Veilig pinbetalingen ontvangen met SumUp en Samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *