Alles over de Samsung Galaxy S10

In februari 2019 presenteerde Samsung de Galaxy S10 en S10 Plus en in januari 2020 kwam daar de S10 Lite bij. Hier vind je vergelijkingen tussen de verschillende toestellen, bekijk je filmpjes en lees je alles wat je wilt weten over de S10 serie.

De Samsung Galaxy S10

  • Met de drie camera’s achter maak je in elke situatie scherpe foto’s.
  • Het unieke design met cameragat geeft de S10 een hele eigen uitstraling.
  • Bewaar apps, muziek en foto’s op het 128 of 512 GB geheugen.
  • Door de kleinere batterij is de S10 eerder leeg dan de S10 Plus.

De Samsung Galaxy S10 Plus

  • Met 5 camera’s in totaal maak je altijd scherpe foto’s.
  • Het unieke design met cameragat geeft de S10 een hele eigen uitstraling.
  • Met 128 GB, 512 GB of zelfs 1 TB aan opslag heb je altijd genoeg geheugenruimte.
  • Je kan helaas niet tegelijk een geheugenkaart en een extra simkaart plaatsen.

Samsung Galaxy S10 Lite

  • Dankzij 8 GB werkgeheugen en de krachtige processor draait je smartphone snel en soepel.
  • Je hebt alle ruimte voor films, series en games op het grote 6,7 inch scherm.
  • Door de grote 4.500 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg.
  • In tegenstelling tot andere toestellen uit de S-serie heeft de S10 Lite geen telelens om mee in te zoomen.
  • De S10 Lite is niet draadloos oplaadbaar.

Bekijk onze vergelijkingen

Vergelijk de Samsung S10 met de S10 Plus

De topmodellen uit de de nieuwe S-serie van Samsung zijn de S10 en de S10 Plus. Zoals we gewend zijn bij Samsung is de Plus-variant de grotere broer van de S10. Verschillen zijn er bijvoorbeeld bij de selfie camera; de S10 Plus heeft een dubbele, de S10 een enkele. Daarnaast is de S10 groter en heeft dit toestel een speciale, keramische uitgave met enorm veel geheugen. Benieuwd hoe dat precies zit? Lees dan onze vergelijking.

Vergelijk de Samsung S10 met de S9

Samsungs topper van 2018 was de S9, die indruk maakte met het slanke design en het variabele diafragma. Wat er nieuw is bij de S10 (Plus)? Om te beginnen natuurlijk het design. De S10 heeft het opvallende Infinity O scherm met cameragat en dunne randen. Daarnaast heeft de S10 3 camera’s achter, in plaats van 1 of 2. Qua opslagruimte zet Samsung met de S10 ook een grote stap vooruit. In onze vergelijking lees je er alles over.

De Samsung Galaxy S10: opvallend design, meerdere camera’s, vernieuwd besturingssysteem

De Samsung Galaxy S10

Wat onmiddellijk opvalt aan de S10 is de selfie camera; die zit namelijk in een gat rechtsboven in het scherm. In dit 6,1 inch Quad HD+ scherm zit bovendien de vingerafdrukscanner onzichtbaar verwerkt. Achterop de Samsung S10 vinden we 3 camera’s, waarvan er één een ultra groothoeklens heeft en een ander een telelens. Dankzij One Ui bedien je je toestel gemakkelijk met één hand. Bovendien zien de menu’s van je telefoon er een stuk opgeruimder uit.

De Samsung Galaxy S10 Plus

De Samsung Galaxy S10 Plus is een grotere uitgave van de S10. Zo heb je een 6,4 inch scherm, met daarin een dubbele selfie camera in plaats van een enkele. Hierdoor maak je selfies met een artistiek scherptediepte effect. Met de batterij van 4100 mAh kom je gemakkelijk de dag door. Bijzonder aan de Samsung S10 Plus is bovendien de keramische versie met extra opslagruimte. Met 512 GB of zelfs 1 TB hoef je je geen zorgen meer te maken over een vol geheugen.

De Samsung Galaxy S10 Lite

De Samsung Galaxy S10 Lite is dankzij het 6,7 inch scherm het grootste toestel uit de S10-serie. De enorme 4.500 mAh batterij gaat gemakkelijk een ruime dag mee. In plaats van een telelens heeft de S10 Lite een macrolens; daarmee maak je scherpe foto’s van heel dichtbij. Het verschil met de S10 zit daarnaast in bouwkwaliteit. De S10 Lite is niet van glas en is daardoor wat minder stevig en luxe. Boven kan je de S10 Lite niet draadloos opladen.

Alles over de Samsung Galaxy S10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *