Laagste Prijsgarantie! Goedkope Laptop accu (of batterij/adapter/voedingen)
{{ numbers }}

Over Ons

Welkom bij Accuswinkel.com

Accuswinkel.com is de online specialist op het gebied van accu's en batterijen. Accuswinkel.com beschikt over uitgebreide kennis en heeft de goedkoopste accu's en batterijen voor al uw apparaten. Of u nu een goedkope laptop accu zoekt of een nieuwe camera accu, bij ons bestelt u deze eenvoudig online. Ook alle goedkope batterijen bestelt u met de snelste levering en een uitstekende service!

Het uitgebreide assortiment van Accuswinkel.com bestaat uit duizenden verschillende accu's, opladers en beschermhoezen voor o.a. uw laptop, smartphone / mobiele telefoon, digitale camera, digitale videocamera, elektrisch gereedschap.

Snelheid

Snel leveren vinden wij belangrijk. Wij hebben een grote eigen voorraad van alle populairste accu’s en adapters. In de meeste gevallen kunnen we dan ook direct uw bestelling uitleveren.

Inmiddels hebben we ook een betrouwbaar netwerk aan leveranciers opgebouwd. Onze partners zorgen ervoor dat een bestelling die niet op voorraad is in ons eigen magazijn toch snel bij u kan zijn. Samen staan we voor onze kwaliteit tegen competitieve prijzen.

Service

Wij vinden dat u bij ons moet kunnen vinden wat u zoekt. Lijkt er geen oplossing voor handen? Wij gaan binnen ons netwerk aan leveranciers te raden. Voor zeer specifieke vraagstukken gaat onze expert met u om de tafel voor de ontwikkeling van een maatwerkoplossing.

Daarnaast vinden wij dat u moet kunnen voelen dat wij een enorm service-gestuurd team zijn. Zo moet het prettig winkelen zijn bij ons. Elk contactmoment moet goed verlopen. Ook als u uw bestelling al in huis heeft, staan wij nog graag voor u klaar.

Onderscheidende krachten van Accuswinkel.com

- Compleet assortiment accu's, adapters en power supplies

- Snelle levering

- Competitieve prijzen

- Zeer behulpzame klantenservice